Elkészítette eddigi kedvenc dalát NEMAZALÁNY - ifaktor
Elkészítette eddigi kedvenc dalát NEMAZALÁNY
Fanni Instagram-oldalán számolt be róla, hogy elkészült vadonatúj dala, aminek videóklipje vasárnap már látható is lesz a YouTube-on.


Nemazalányt két évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor Lil G-vel közös dalukkal felrobbantották a YouTube-ot. A Petőfi Sándor című slágerük, már azóta már 32 millió megtekintésnél tart a legnagyobb videómegosztó oldalon. A lányok azóta különváltak, de karrierje mindkettőjüknek szépen ível felfelé.

Fanni ezúttal Sofi közreműködésével készítette el új dalát az Üres szíveket, ami elmondása szerint az eddigi kedvenc száma.

„Hálóó🤍 Vasárnap jövünk egy új dallal @sofi_official_page -val🌹 Nekemm az eddigi kedvencem az elmúlt két évemből, remélem nektek is az lesz! Kicsit izgulok is, de nagyon várom már hogy halljátok, szóval pénteken láthattok majd a @lastprojektrecords YouTube csatornáján egy promo videót a dalból és a klipbőlNemazalány ❌ Sofi - Üres Szívek 🤍🌹 VASÁRNAP!"

– írta Instagram-bejegyzésében a rapper.

Mi már nagyon várjuk a vasárnapi klippremiert, amiből tehát a mai napon egy kis ízelítőt is kaphatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!