Hogy telt Dragos Karin napja? - ifaktor

Karin ezúttal egy hétfői napivloggal készült nekünk, melyben reggeltől estig nyomon követhetjük a napját.


Egy igazi őszi hangulatú tartalom lett, az emberben nem is azt az érzetet kelti, hogy ez egy hétfői nap volt, sokkal inkább azt, hogy egy vasárnapi. Gesztenyesütés, égő gyertya a fürdőkád szélén és egy nagy habos-babos fürdés.

Karin néhány gondolat erejéig kitért a The Body Shop mostani kampányára, ami olyan nőkért küzd, akiket már ért családon belüli erőszak, illetve a nyíltság és a problémák kibeszélésének fontosságára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!