Iszak Eszti új szakmákat tanul - ifaktor
Iszak Eszti karácsonyfa előtt ül
A gyönyörű influenszer-modell, Iszak Eszti legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy a 2020-as jóga elsajátítása után idén új célokat tűzött ki magának és új, számára még ismeretlen dolgokat szeretne tanulni.


Posztjában Eszti azt is elmesélte nekünk, hogy tavaly a jóga őrülete mellett még a műgyanta és az agykutatással kapcsolatos könyvek világa is elvarázsolta. Idén a hajfonást szeretné elsajátítani és hamarosan egy táplálkozási tanácsadó képzést is elkezd.

Az biztos, hogy az influenszer remek példát mutat követőinek elszántságával, kitartásával és a mindig kíváncsi és tanulni akaró énjével. Megmutatja több mint 200 ezer embernek, hogy sosem késő új dolgokat megtanulni, elsajátítani. Sok sikert Esztinek az új tanfolyamokhoz!

„A legjellemzőbb szettem 2020-ban és eddig 2021-ben is. A tavalyi évben a munkáim 70-80%-a elmaradt vagy átcsúszott idénre, szóval annyi időt töltöttem itthon, melegítőben, mint talán még soha... de miután eleget sajnáltam magam, arra jutottam, hogy kihasználom a felszabadult időt és tanulok. Tanulok olyasmit, amit mindig is szerettem volna, de tologattam magam előtt! Így jött az életembe a jóga, a műgyanta, agykutatással kapcsolatos könyvek (ezek régóta a gyengéim), holnap pedig megyek egy hajfonó tanfolyamra, hamarosan pedig elkezdek egy táplálkozási tanácsadó képzést. Nektek van olyan dolog, amit régóta szeretnétek megtanulni/elsajátítani?"

– kérdezte Iszak Eszti követőitől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!