Követői véleményét kéri külsejéről Farkas Timi - ifaktor

A népszerű influenszer az utóbbi években többféleképpen is nézett ki. Értve itt főként a haját, illetve a testalkatát, erről kérdezte rajongóit.


„Minden nap elgondolkozok rajta, hiányzik a régi Timi, hiányzik az alakom, amikor őszintén 110%ban, 0-24 tettem érte, hiányzik a hosszú egészséges barna hajacskám, viszont az akkori lelkiállapotot abszolút nem. Lehet, hogy vékony voltam, de koplaltam, lehet, hogy hosszú volt a hajam, de önképzavarom volt. Lehet, hogy visszahíztam, de boldog vagyok, lehet hogy letört a hajam, de szeretem, ahogy megváltoztatta a tükörben a lányt. Nem tudok dönteni! Segítsetek! Legyetek őszinték nyugodtan, csak ne bántóan"

– írja a bejegyzésében a véleményvezér.

Követői közül többen is reagáltak rá, a legtöbben méghozzá csöppet sem bántóan vagy udvariatlanul, hanem valóban – Timi kérése szerint – kulturáltan leírták a véleményüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Nagy Benedek is a Hell energiaital arca lett

Nagy Benedek Instagram-oldalán számolt be róla, hogy mostantól ő is a Hell csapatát erősíti, akikkel rengeteg izgalmas projektre készülnek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!