Rimóczi Zsófi: Miért jó vegánnak lenni? - ifaktor

Korábban megírtuk, hogy Zsófi, nemrég publikálta második e-bookját, amely a Horgolj Sapkát Egyszerűen címre hallgat. A horgolás művészetébe avatja be olvasóit oktató videókkal, csodás képekkel és részletes leírásokkal. Mi, most azonban visszatérünk a 'gyökerekhez' és képes összeállításunkban mutatunk néhány íncsiklandozó vegán ételt Rimóczi Zsófi konyhájából.


Sokaknak már a képek inspirációt nyújthatnak ahhoz, hogy kötényt ragadva a konyhába álljon és kreatívkodjon, kísérletezzen az összetevőkkel és a fűszerekkel. Aki mégis inkább a 'kőbe vésett' receptek híve lenne, annak ismét elérhető Zsófi oldalán a Vegán Varázsreceptek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!