Összejött Hegyes Bertalan és Gelencsér Timi - ifaktor
gelencsér tímea és hegyes bertalan a mokka stúdiójában
A TV2 Dancing with the Stars című műsorának győzteseit rajongóik már a műsor elejétől fogva össze akarták boronálni. Most Berci mesélt a kapcsolatukról a Borsnak.

„Azt mondják, hogy szép pár vagyunk. Annyi biztos, hogy nagyon megszerettük egymást. Ebben a négy és fél, öt hónapban olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy már nagyon bizalmas kapcsolatban vagyunk, mély és intim dolgokat is megosztunk egymással. Ezer százalék, hogy ezentúl is kapcsolatban maradunk"

mesélte Berci, majd elejtett egy félmondatot arról, hogy szeretne e többet Timitől barátságnál.

„Erről MÉG nem szeretnék nyilatkozni"

– mondta sejtelmesen a táncos.

„Ő se, és én se tudom elképzelni, hogy Berci mellett más fog táncolni. Én ezen teljesen kivagyok, de én fogom castingolni és nem táncolhat vele akárki, hanem majd akire én rábólintok"

– ezt már Timi mondta a saját Instagram-oldalára felkerült közös élő bejelentkezés alkalmával, amikor szóba került, hogy Berci más partnerrel fog táncolni a következő évadban.

A videón 17 perc 30 másodperctől hallható a szóban forgó részlet.

Ugyan továbbra sem biztos semmi, de minden jel arra utal, hogy a rajongók vágya teljesülhet, akiktől korábban a "Berella" nevet kapta a páros.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!