Régi fotót osztott meg Istenes Bence Insta-oldalán - ifaktor

Tíz évvel ezelőtt debütált Istenes Bence az RTL Klub képernyőjén a Való Világ NekedValó című háttérműsorának házigazdájaként. Előtte a Viva TV-nél tevékenykedett, szintén műsorvezetői státuszban. Erre emlékezve osztott meg Instagram-oldalán egy tíz évvel ezelőtt készült képet Bence.


A nosztalgia annak köszönhető, hogy nem csak a Való Világ műsora, hanem Istenes Bence műsorvezetői karrierje is jubilál a kereskedelmi csatornán. A tíz évvel ezelőtti képen a sztár műsorvezetőnek még egészen más volt a stílusa, mind a haját mind az öltözködését tekintve. Az biztos, hogy az elmúlt évtized minden szempontból Bence előnyére vált.

„2010-ben meghozta az RTL az egyik legjobb döntését, ugyanis kivásároltak engem a VIVA-tól dollár milliókért. Napra pontosan 10 éve vezettem az első műsoromat az RTL égisze alatt. Ez volt a ValóVilág háttérműsora, a Nekedvaló!! Köszönöm a bizalmat @rtlmagyarorszag"

– írta @benistenes Instagram-bejegyzésében.

Néhányan kollégái közül is gratuláltak Bencének.

Mádai Vivien akkori műsorvezetőtársa se hagyta szó nélkül a posztot.

„Ne feledkezz meg a legkedvesebb kezdő kollégádról sem"

– írta Vivi viccesen, mire Bence csak nevetős emojikkal reagált.

„Szívből gratulálok!"

– jegyezte meg Rubint Réka.

Követői közül sokan gratuláltak neki és dicsérték mennyit fejlődött az elmúlt évek alatt, sokan Balázshoz hasonlították.

Gratulálunk Bencének és további sok sikert kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!