100.000 ezer fősre nőtt Gyuricza Dóri követői tábora - ifaktor

Rácz Jenő menyasszonya sikeres influenszerré nőtte ki magát egy szempillantás alatt.


Gyuricza Dóri még A Konyhafőnök című műsorban tűnt fel először, a fiatal lány ekkoriban indított el testvérével egy igen sikeres YouTube-csatornát, a PollynPikto-t. A főzőműsorban azonban elcsavarta a sztárséf, Rácz Jenő fejét, akivel azóta már a Nyerő Páros című műsorban is feltűnt, melyet kedvesével meg is nyertek.

Az események felgyorsult ütemben követték egymást, Dóri menyasszony lett és mindeközben a családalapítást is tervezik Jenővel. Instagram-oldalán követői tábora pedig napról-napra egyre nagyobb lett, míg végre elérte a bűvös 100.000 ezret.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!