11 éves évfordulóját ünnepli Dobó Ági és Kis Csaba - ifaktor

Ági és Csabi több, mint egy évtizede alkotnak egy párt. Kapcsolatukból két gyermek született Benedikt és Nataniel. Tavaly nyáron 10 év együttlét után Csabi megkérte Ági kezét és az esküvőt 2020 decemberére tervezték, azonban a jelenleg is fennálló helyzet miatt el kellett halasztaniuk, de azért a nászutat nem hagyták veszni.


A KisCsalád nemrég a Maldív-szigetekre utazott, amelyet a meg nem tartott esküvőjük nászúti helyszínéül választottak. Esküvő ugyan nem volt, de legalább a nyaralás nem maradt el. Kint töltött napjaik egyikén köszöntötték egymást évfordulójuk alkalmából, nem kevesebb, mint 11 éve élnek szerelmespárként.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi, ezúttal a Bors napilappal

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!