11 éves lett Oláh Gergő kislánya - ifaktor

Az X-Faktor egykori nyertese, Oláh Gergő híres arról, hogy mennyire szereti családját és gyermekeit. Ezt most ismét bebizonyította kislánya születésnapja alkalmából, amiről egy igazán megható fotót osztott meg közösségi oldalán.


A sztár megosztott fotóján szorosan öleli lányát a lufi rengetegben, amiből látszik, mekkora szeretet és kapocs van az apuka és lánya között. Gergő elárulta posztjában, hogy az egyik legjobb barátja is egyben kislánya.

Reméljük, hogy a járványhelyzet okozta szigorításoktól függetlenül sikerült jót ünnepelnie a családnak szűk körben és kívánunk sok boldog születésnapot az ünnepeltnek!

„Durva
11 éves lett...
Nagyon büszke vagyok rá...
Azontúl hogy a lányom, a legjobb barátok is vagyunk"

– írta Gergő Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!