15 éves munkakapcsolat: Kajdi Csaba és Mihalik Enikő - ifaktor
kajdi csaba egy erdőben kutyusával egy kidőlt fán ül
Kajdi Csaba 15 éve fedezte fel Mihalik Enikőt, akit azóta nemzetközi szinten is számon tartanak. Mihalik azóta is egyike a legnépszerűbb magyar topmodelleknek.


„Drága arany követőim és rajongóim, be követőim és el követőim! Gondolom felmerül most bennetek a kérdés, hogy milyen rokoni kapcsolatban állhatok Mihalik Enikővel?! Sokan hihetitek, hogy a nővérem, de kapaszkodjál meg, én vagyok az idősebb! Egyébként olyanok vagyunk, mint egy rossz öreg házaspár! Ő veszekszik velem, én lapítok! 15 éve jóban, rosszban együtt vagyunk! Viharos 15 év volt ez! De tele csodalatos pillanatokkal és sikerekkel! Encike egy nagy büszkeségem! Nagyon felnezek rá az akarata és a kitartas miatt!"

– írta Kajdi Csaba az Instagramján.

Kajdi – amellett, hogy barátságot ápol a modellel – továbbra is menedzserként egyengeti az útját. Nagyjából egy éve például megosztotta a NőComment című adásban, hogyan alakult az első benyomás róla Chanelnél.

„A Chanelhez kellett mennie castingra, de nem tetszett a stílusa az ügynökségnek, ezért levitték a Pradába, ahol cipőt vettek neki"

– mondta korábban Cyla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!