15 hónapos lett Tóth Gabi kislánya - ifaktor

15 hónapos lett az énekesnő kislánya, Hannaróza. Gabi Instagram-oldalán ecsetelte, hogy milyen gyorsnak érzi az idő múlását, amióta édesanya.


Így, anyukaként már látja, hogy mennyi szabadideje volt Hanni születése előtt, de hozzátette, hogy sose cserélné el ezt az időszakot, a produktív és sűrű napjait, melyet kislányának köszönhet.

"Mindig azon gondolkodom, hogy bakker mennyi időm volt Hanni érkezése előtt. Semmire sem cserélném ezeket a tartalmas napokat! Este egy hosszú nap után így van igazán értelme egy pohár bornak is"- írja Gabi

Az énekesnő rendszeresen ír blogbejegyzést a csalad.hu weboldal blogfelületére, ahol sok egyéb téma mellett az anyaságról is mesél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!