15 hónapos lett Tóth Gabi kislánya - ifaktor

15 hónapos lett az énekesnő kislánya, Hannaróza. Gabi Instagram-oldalán ecsetelte, hogy milyen gyorsnak érzi az idő múlását, amióta édesanya.


Így, anyukaként már látja, hogy mennyi szabadideje volt Hanni születése előtt, de hozzátette, hogy sose cserélné el ezt az időszakot, a produktív és sűrű napjait, melyet kislányának köszönhet.

"Mindig azon gondolkodom, hogy bakker mennyi időm volt Hanni érkezése előtt. Semmire sem cserélném ezeket a tartalmas napokat! Este egy hosszú nap után így van igazán értelme egy pohár bornak is"- írja Gabi

Az énekesnő rendszeresen ír blogbejegyzést a csalad.hu weboldal blogfelületére, ahol sok egyéb téma mellett az anyaságról is mesél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!