16 éves lett Pápai Joci kislánya - ifaktor
Pápai Joci sárga zakóban ül

Az énekes, Pápai Joci Instagram-oldalán egy bájos képet osztott meg kislányáról, akiről elmesélte követőinek, hogy már nem is olyan pici. 16 éves lett Joci lánya és erre az alkalomra egy képet és egy nagyon megható szöveget osztott meg közösségi oldalán.


Joci elmesélte követőinek Instagram-bejegyzésében, hogy 16 évvel ezelőtt - mikor megtudta, hogy nemsokára gyermeke születik -, félve állt a dolog előtt. Nem volt nagy vagyonuk feleségével, se nagy lakásuk, mégis hittek a szebb jövőben.

„Visszagondolva! 16- évvel ezelőttre!
Az össz lehetőségünk egyetlen kis szoba volt...Mindenünk csak a remény volt egy biztonságosabb életbe bízva! Féltünk, mikor megfogantál anyukád hasában, de még is olyan különleges érzés töltött el minket, ami mindent elsöpört!
Nem érdekeltek a körülmények csak egyet tudtam, hogy mindennél jobban szeretlek! A mai napig ugyan ezt érzem!
16 Éves..."

– olvashatjuk Joci megható sorait.

Az énekes ezzel rengeteg, még karrier előtt álló fiatal számára nyújt remek példát. Joci megmutatta, hogy az igaz szeretet közé semmi sem állhat. Köszönjük neki, hogy elmesélte ezt a szép történetet a családjáról.

Természetesen lánya képét közel 15 ezer ember kedvelte és rengetegen gratuláltak neki születésnapja alkalmából. Mi is minden jót kívánunk az egész családnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!