19. születésnapját ünnepelte Emci - ifaktor

Emci, vagyis ismertebb nevén Emcibeauty már hét éve, azaz 12 éves kora óta gyárt tartalmat a közösségi média felületeire. YouTube csatornáját 2013-óta töretlenül működteti, ahová főként divattal és szépségápolással kapcsolatos témákban tölt fel videókat. Legújabb Instagram-posztjából pedig megtudhattuk, hogy a mai napon 19 éves lett.


A fiatal YouTuber közösségi oldalára egy rövid videót töltött fel, amin épp elfújja születésnapi tortáján a gyertyákat. Bejegyzésében a hazai véleményvezér leírta, hogy a szigorításokat tartva, kizárólag csak otthon ünnepel ma, de nem bánja.

„Mindenkinek köszönöm a sok sok szülinapi köszöntést. Nagyon cukik vagytok. Ez most egy ilyen maci nacis-tanulós-kizárólag itthoni szülinap, csak a szűk családdal, de most ennek is örülünk"

– írta Emci videóbejegyzéséhez.

Pár óra alatt 19 ezer lájkot kapott videójára, ami mutatja mekkora népszerűségnek örvendhet @emcibeauty.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Emci!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!