2021-ben is látható lesz az A Dal - ifaktor
A népszerű zenés showműsor a tavalyi évig az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatója volt. 2020-ban már az ország legjobb dalának járó Petőfi zenei díjat kapta a győztes.


A zsűriben is változás történt: Vincze Lilla és Nagy Feró maradt, míg visszatérőként Mező Misit köszönthetjük, mellette az „újonc" Ferenczi György lesz. Ferenczi Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas énekes, a Rackák együttes frontembere. A jubileumi dalválasztó újdonsága, hogy nem 30, hanem 40 produkciót hallhatunk a produkciók során.

Újítás még, hogy a 8 döntősből a zsűri által kiválasztott legjobb négy dal előadója részesül zenei produkciójának fejlesztésére fordítható pénzjutalomban, nem csak a legvégső győztes.

A produkcióba – többek között – a következő előadók jutottak be: Csondor Kata, Kállay-Saunders András, Kozma Orsi, Nagy Adri, Radics Gigi, Szekér Gergő, Veréb Tamás, a Tortuga és még sokan mások.

A tavalyi győztes Rácz Gergő és Orsovai Reni (Mostantól című számukkal – a szerk.) idén nem szerepelnek a 40 dal között.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!