2021-ben is látható lesz az A Dal - ifaktor
rácz gergő orsovai reni a dalban
A népszerű zenés showműsor a tavalyi évig az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatója volt. 2020-ban már az ország legjobb dalának járó Petőfi zenei díjat kapta a győztes.


A zsűriben is változás történt: Vincze Lilla és Nagy Feró maradt, míg visszatérőként Mező Misit köszönthetjük, mellette az „újonc" Ferenczi György lesz. Ferenczi Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas énekes, a Rackák együttes frontembere. A jubileumi dalválasztó újdonsága, hogy nem 30, hanem 40 produkciót hallhatunk a produkciók során.

Újítás még, hogy a 8 döntősből a zsűri által kiválasztott legjobb négy dal előadója részesül zenei produkciójának fejlesztésére fordítható pénzjutalomban, nem csak a legvégső győztes.

A produkcióba – többek között – a következő előadók jutottak be: Csondor Kata, Kállay-Saunders András, Kozma Orsi, Nagy Adri, Radics Gigi, Szekér Gergő, Veréb Tamás, a Tortuga és még sokan mások.

A tavalyi győztes Rácz Gergő és Orsovai Reni (Mostantól című számukkal – a szerk.) idén nem szerepelnek a 40 dal között.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!