Egy napig TikTok kajákon élt Csecse Attila - ifaktor

A népszerű influenszer gyakran jelentkezik TikTokos tartalmakkal, legutóbb például az anyukájával próbálták ki a legújabb trendeket, de többször csinált már táncos videót is. Ezúttal azonban nem erről van szó, felfedezte, hogy mennyi finom étel van ezen az applikáción és 1 napon keresztül csak ilyeneket fogyasztott.


Attila nagyon egyszerű, de annál finomabbnak tűnő receptek próbált ki, amit bárki könnyedén el tud készíteni otthon. A vloggernek nem mindig sikerült hoznia egy az egyben a TikTok videón látható megoldásokat, de végül is mindhárom étel elkészült, így reggelire, ebédre és vacsorára is volt mit ennie.

A youtuber végül a vacsorát választotta a kedvencének, de egyik étel sem okozott csalódást neki, tehát TikTokon akár recepteket is érdemes lehet nézni, mert bőven akadnak finomságok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!