2,5 millió forinttal verték át Osváth Zsoltot - ifaktor
Osváth Zsolt bőrdzsekiben

A YouTuber legújabb videójában arról számolt be, hogy nemrég hatalmas átverés áldozata lett. Akik követik Zsolti social médiai tartalmait azok tudhatják, hogy az életében fontos szerepet tölt be az adományozás és a karitatív tevékenység. Így nem csoda, hogy bármely felajánlást, amely a jótékonykodását segíti örömmel fogad.


Egy férfi 2,5 millió forintot ajánlott fel Zsoltinak, hogy hozzájárulhasson a karitatív munkájához, majd hosszas üzenetváltások, ígérgetések után nem érkezett meg az összeg. Erre felbuzdulva Zsolti párja, Patrik támogatásával létrehozott egy jótékonysági alapítványt, melynek neve CHARItime Civil Szervezet.

A videóban egy-két bejátszás formában mutatott néhány részletet egy helységről, melyet az alapítvány központjának szeretnének kialakítani. Jelenleg még felújítási munkálatokra szorul, de később azt remélik, hogy ide bárki betérhet, aki megszorul: alvóhelyért, ételért, ruháért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!