26 ezer fős Facebook-csoportban gyűlölködnek A Konyhafőnök-rajongók - ifaktor

Több mint 26 ezer főt számlál egy Facebook-csoport, melyben a nézők szurkolnak vagy épp gyűlölködnek egy-egy adás láttán.


Lassan kiderül, hogy ki lesz 2021-ben A Konyhafőnők győztese.

A csoportban lévő bejegyzéseket látva egy dologban a legtöbben egyetértenek, mégpedig Orsi jelenlétének megkérdőjelezésében. A nézők továbbra sem értik, hogy a botrányos viselkedésű versenyző mit keres még a főzőműsorban.

A csoportban aktív tagok azt is boncolgatják, hogy összeesküvés állhat a séfek döntései mögött a tekintetben, hogy kik vannak még versenyben. A főzések utáni sorrenddel sincsenek megelégedve a nézők, hogy kik mennek fel első körben a galériára.

A közutálat legfőbb tárgyát, Orsolyát szó szerint ostromolják, melyről hoztunk nektek néhány bejegyzést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!