28 éves lett Kata Baumgartner - ifaktor

Születésnapja alkalmából egy hosszabb poszttal örvendeztette meg követőit Baumgartner Kata. A bejegyzésben gyerekkoráról is bővebben mesél.


Követőitől és barátaitól @katabaumgartner rengeteg kedves szót, és köszöntést kapott, az egyik fotón pedig azt is megmutatta nekünk, milyen bájos volt gyerekkorában.

„Ez a kislány ma 28 éves lett! Hihetetlen mennyi minden történt az elmúlt években, néha elgondolkodom rajta, hogy milyen sokat változott a gondolkodásom, illetve úgy nagy általánosságban az élethez való hozzáállásom, és mégis ugyanolyan vagyok, mint 3 évesen, amikor magamból kikelve parádéztam, mert kicsit más elképzeléseim voltak a napi outfitemet illetően, mint anyukámnak, és nekem ugyan ne mondja meg SENKI, hogy mit vegyek fel, és mit csináljak! Sokszor éreztem azt a húszas éveim elején, hogy nem tudom merre tart az életem, és talán most először látom azt, hogy jó az irány, és nagy dolgok várnak rám, csak sokat kell dolgozni érte, de (vigyázat, hatalmas klisé következik) mint tudjuk, az életben semmit nem adnak ingyen! Szóval tovább előre, köszönöm szépen a születésnapi köszöntéseket, mindenkinek válaszolni fogok!!"

– mesélt nekünk lelkesen Kata, akin továbbra sem látszik az idő múlása.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!