30 éves lett Tolvai Reni, ezért Barbie babának öltözött - ifaktor

A népszerű énekesnő, Tolvai Reni korábban már panaszkodott közösségi oldalán rajongóinak, hogy a járványhelyzet okozta korlátozások miatt tavaly sem tudta megünnepelni a születésnapját és idén is pont a pandémia tetőzésére esett az ünnep.


Ennek ellenére Reni megfogadta, hogy kihozza belőle a maximumot, már persze ami a korlátozások keretein belül belefér. Az énekesnő kerek számot ünnepelt, hiszen most töltötte be a harmadik x-et, amit tényleg kár lett volna nem megünnepelni.

Reni az alaklomból szinte Barbie babaként öltözött és sminkelt, ami fantasztikusan állt neki. A sminkjét nagy valószínűséggel ő készíthette, hiszen remekül megy az is neki.

Reni fantasztikusan nézett ki, mi pedig nagyon sok boldog születésnapot kívánunk az énekesnőnek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!