32. alkalommal bajnok a Ferencváros - ifaktor
A Ferencvárosi TC a Kisvárda elleni "remit" követően az ősi rivális Újpest FC ellen biztosította be 32. bajnoki címét a magyar első osztályban.


Az FTC idei éve biztosan sokáig emlékezetes marad. A gárda a Bajnokok ligája selejtezősorozatán is végig verekedte magát, majd a BL-csoportkörben is megállta a helyét a Barcelona és a Juventus fémjelezte csoportban.

Ugyan BL menetelésnek a csoportkör jelentette a végét, mégis elégedett lehet az FTC a helytállásával, ráadásul a mostani sikerrel a következő évi BL szereplésnek is megadta a lehetőséget a zöld-fehér együttes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Zámbó Krisztián bevallotta: a szobájában történt édesapja tragikus balesete

2001. január 2-án egyenesen sokkolta az embereket a hír, hogy az ország egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb énekese, Zámbó Jimmy meghalt, miután véletlenül fejbe lőtte magát saját pisztolyával. Most fia – a szintén énekes – Krisztián mesélt a tragikus napról az Összezárva Hajdú Péterrel-ben.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!