36 éves lett Puskás Peti - ifaktor
Petit szerelme, Dallos Bogi fel is köszöntötte az Instagram-oldalán. Az X-Faktor mentorai 2019 novemberében hozták nyilvánosságra románcukat, így már több mint egy éve alkotnak egy párt.


„A legboldogabb születésnapot szerelmem!Te vagy a legjobb játszótárs a világon"

– köszöntötte élettársát Bogi.

Petinek sok idejébe tellett, míg meghódította az énekesnő szívét, aki elsőre nem akart kapcsolatot a The Biebers frontemberével, azonban végül mégis összejöttek, azóta pedig álompárként emlegetik őket – mesélték korábban a Story magazinnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!