39. születésnapját ünnepli Steiner Kristóf - ifaktor

Anikó és Mariann az RTL Reggeli mai adásában köszöntötte a világutazó újságírót születésnapja alkalmából, aki most éppen Görögországban él párjával, Nimróddal.


Úgy tűnik, hogy Görögországban lelte meg otthonát Kristóf és kedvese, legalábbis erről árulkodik, hogy jó ideje ott élik már mindennapjaikat.

Közel a negyedik X-hez Kristóf ugyan olyan fiatalnak érzi magát, mint akár húsz éve. A műsorvezetőknek elárulta, hogy teljesen mindegy az életkora, bár kevesebb hajjal, de ő még mindig az a kamasz, aki tele van álmokkal és csak arra vágyik, hogy szeressen és szeressék, miközben felfedezi a nagyvilágot.

Kristóffal való beszélgetést az alábbi linken elérheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!