45 évesen apa lesz Dobrády Ákos - ifaktor
dobrády ákos
A TNT frontembere nemigen szokott beszámolni magánéletéről, azonban ezúttal olyannyira nagy esemény történt, amit úgy érzett, meg kell osztania.


„Igen, érkezik a baba, de ez az én koromban talán már nem is annyira meglepő. Nyilvánvalóan hatalmas örömöt jelent az ő érkezése az életünkben. Persze, nagy az izgatottság, az izgalom is bennem, nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam, hiszen talán akkor fogom fel a dolgot igazán. Kisfiam lesz. Nagyon várom már, hogy megérkezzen, és ugyan nem tudom, valóban mire számítsak majd, nagyon boldog vagyok, hogy végre apa leszek"

– mesélte a Blikknek, valamint párjáról is beszélt.

Korábban több hírességgel is volt kapcsolata, de sem a svéd énekesnő, Emilia, sem Iszak Eszter műsorvezető mellett nem állapodott meg. Most viszont révbe ért civil kedvese mellett.

„Bevallom, nagyon örülök, hogy civil párom van, és ő szeretne is az maradni. De annyit elárulhatok, hogy nagyon egymásra találtunk. Ő is családcentrikus, és tudom, nagyon jó anya lesz. Az ő élete abban teljesedik ki, hogy családot alapítunk, hogy édesanya lesz, nagyon boldogok vagyunk együtt. Szeretnénk is ezt megtartani magunknak, ezért úgy döntöttünk, a továbbiakban nem nyilatkozunk a témában"

– tette hozzá Dobrády Ákos.

Dobrády egyébként rendkívül gyerekcentrikus, így nagyon örül, hogy végre apa lehet. A Kicsi gesztenye mellesleg a TNT egyik legnagyobb slágere, amelyről egyébként maga a szerző árulta el pár éve, hogy eredetileg egy gyerekdalnak indult.

Az énekes már azt is bejelentette, hogy fiú lesz a kis jövevény.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!