5 alapelv a sikeres fogyáshoz - ifaktor
Rubint Rella fehér pólóban ül a kanapén

Rella legújabb YouTube-videójában most azokhoz szól, akik kitartóan szem előtt tartják az edzés és a diéta szabályait, de mégsem indul be a súlycsökkenés.


5 szempontot gyűjtött, amelyek habár egyszerűek, de nagyon fontosak is a sikeres súlyvesztés folyamatában.

Mindenekelőtt türelmesnek kell lenni, a felesleg sem egyik napról a másikra keletkezett, így az egészséges fogyást sem várhatjuk rövid idő alatt. A másik lényeges szempont a tápanyag mennyiségének bevitele alkalmas időben, azaz célszerű reggelire, illetve ebédre a napi kalóriabevitel nagyobb részét bevinni, estére pedig a kisebbet. Továbbá Rella azt ajánlja, hogy három főétkezésből igyekezzen mindenki magához venni a napi étkezési szükségleteit.

Sokan úgy vélik, hogy a drasztikus kalóriacsökkentés a járható út az áhított alak eléréséhez, ugyanekkor ez hatalmas tévedés, ugyanis a szervezet átkapcsol raktározó üzemmódba és nem indul be a zsírégetés.

Végül pedig, ami a táplálkozást illeti igaz, hogy a megfelelő étkezés az alapja mindennek, azonban a mozgás is elmaradhatatlan része a sikeres fogyásnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!