Közös dallal rukkol elő Dallos Bogi és Manuel - ifaktor

Dallos Bogi mentor volt, amikor Manuel versenyző az X-Faktorban, így mindenképpen pikáns a „párválasztás", noha nem egyedülálló, hiszen ByeAlexnek példának okáért van közös száma Manuellel, sőt a USNK-s srácokkal is, akik szintén az ő mentoráltjai voltak.


„Dallos Bogi feat. Manuel - Benned él előzetes. Premier: nov. 20. péntek"

– osztotta meg a hírt Bogi.

Az újdonsült dalt az RTL Reggeliben fogják először bemutatni a zenészek méghozzá november 20-án. Addig is egy kis előzetes kereteiben már betekintést nyerhetnek a hallgatók a dalba.

Bogi párja, Puskás Peti is megosztott egy rövid bejátszást és elárulta, hogy Manuel idősebb verzióját az édesapja játssza el a Klipben.


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!