5 remek ötlet húsvétkor otthon a gyerekekkel - ifaktor
húsvéti tojások kosárban
A jelenlegi pandémiás körülményeknek hála talán a szokásosnál is nehezebb lekötni a szülőknek a gyermekeik figyelmét. Ehhez adunk egy kis segítséget a következő felsorolással.


1, Tojásfestés

Talán a legalapvetőbb húsvéti tevékenység, mégis sok szülő nem gondol bele, hogy milyen jó mindezt közösen a gyerekekkel együtt csinálni, s inkább megcsinálja gyorsan egymaga. Garantáljuk, ha a gyerkőc egyszer ráérez a festésre, le sem lehet majd állítani.

2, Húsvéti kifestő

A kifestő szintén egy aduász, hiszen karácsonykor, karácsonyi kifestőt, míg húsvétkor húsvéti kifestőt lehet adni az unatkozó porontyoknak.

3, Tojásfa

Pár dekoratív ág, egy váza vagy kaspó – nem is kell több a húsvéti tojásfa elkészítéshez. Nagyon szép kiegészítője a húsvétnak és akaszthatunk rá bármit, amit csak szeretnénk.

4, Húsvéti üdvözlőlap

Üdvözlőlapok készíteni szintén igazán jó móka lehet – és nem csak karácsonykor – nem beszélve az örömről, amit okoz, akár adjuk, akár valaki mástól kapjuk.

5, Húsvéti kosár

A kis színes tojásoknak, vagy kinder-tojásoknak készülő húsvéti kosár amellett, hogy remek időtöltés praktikus is, hiszen utána lehet benne hordozni a rokonoknak vitt tojásokat, hogy aztán a tőlük kapottakat pedig ebben gyűjtsük össze.

Gyerekek húsvéti kosárral.

Unsplash.com/@gaberce

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!