5 sztár, akiknek nincsenek gátlásaik – merész Instagram-fotók - ifaktor
Heidi Klum német focimezben hüvelykujjait mutatja
A női test idomaiból néha túl sokat mutatnak meg a nagyvilágnak.


Mondjuk azt, hogy mindenki tisztában van azzal, miért látunk különböző szögekből, extrémebbnél extrémebb képeket sztárokról. Az én-márka építése, a show-biznisz, ezek mind apró elemei annak, hogy valakiről egy kialakult képünk legyen, esetleg arról, amit képvisel.

Elhoztunk nektek 5 olyan világhírű sztárt, akik nem félnek megmutatni bájaikat és habár a pikáns képeket az Instagram már tiltaná, a meztelenkedés még belefér. Ezek a hölgyek minden bizonnyal kimaxolták ezt.

Emily Ratajkowski

A modell úgy gondolta, hogy itt az idő egy teljesen meztelen képet készíteni magáról és a pocakjában lévő gyerkőcről. Várandósan is elképesztően szép Ratajkowski.

Ireland Baldwin

„ A combcsizmáktól a bőröm is ragyog."

írta Instagram-posztja alá Baldwin, ahol az ég egy adta világon semmi más nincs rajta, csak egy fekete csizma.

Chrissy Teigen

Hot mom alert! John Legend felesége rendkívül csinos és ezt meg is mutatta egy Instagram-poszt keretein belül, ahol a kisfia is megjelenik a modell lába között.

Heidi Klum

„Sok szerencsét ma, Németország!"

írta sejtelmesen Klum, miközben egy német focimezt viselt. Mellbevágó élmény!

Ashley Graham

Ő az, aki egyáltalán nem fér takargatni a testét. A modell gyermeke születése után majdnem egy évvel, Instagram-posztban mutatta meg anyaszült meztelen testét. Ez ám az önbizalom!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!