50 ezer vakcinát érnek Lionel Messi mezei - ifaktor

Egy érdekes üzletet hozott tető alá a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) és a Sinovac kínai oltóanyaggyártó cég, amihez Lionel Messi segítsége is kellett.


A Barcelona sztárja három aláírt mezt adományozott a Sinovac-nak, akik ezért cserébe 50 ezer adag Covid elleni vakcinát biztosítanak a CONMEBOL számára, ami elég lehet arra, hogy a nyári Copa America előtt beoltsák a résztvevő futballistákat.

Az üzletet a szövetség egyik konföderációs tisztviselője, Gonzalo Belloso tárta fel Twitteren, miközben kiposztolta Messi aláírt mezeit. A CONMEBOL azt tervezi, hogy a Kolumbiában és Argentínában megrendezendő torna nyitányára már minden játékos be legyen oltva, a maradék vakcinákat pedig az argentin elsőosztályú csapatok játékosainak a beoltására fogják felhasználni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!