9 éve élnek boldog házasságban Bárdosi Sándorék - ifaktor
bárdosi sándor és báldosi ildi a piríts  rám!-ban
A házassági évfordulóról Bárdosi felesége, Ildi emlékezett meg az Instagram-oldalán, ahol egy nagyon szívet melengető bejegyzést tett közzé.


„9 éve házasságban. 11 éve kapcsolatban. Őszintén szólva fogalmam sincs mikor illant el ez a több, mint egy évtized. Tartalmas volt az biztos. Sőt, akik Sanyit ismerik, mindig mondják, hogy ti biztos nem unatkoztok otthon. Valóban nem. Máig sokat nevetünk együtt. Mindig mindent megbeszélünk. Nem hagyjuk a problémákat eluralkodni. Tökéletesen összecsiszolódtunk ennyi idő alatt, és olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja. Ez a házasság tényleg olyan. Nem mindig egy rózsaszín buborék, mert köztünk is vannak konfliktusok, de mi így, boldogok vagyunk"

– írta Ildi az Instagramon.

A Bárdosi-házaspárt már több műsorban is láthattuk együtt. Legutóbb a Piríts rám! című főzőműsorban, ahol az egyik legkedveltebb és legőszintébb páros voltak, akiken remekül lehetett szórakozni – nem pejoratív értelemben persze.

Ők az élő példa, hogy hosszú évek után is lehet boldog, meghitt és kiegyensúlyozott kapcsolatban is élni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!