A 17 éves lány, puszta kézzel védte meg kutyáit a medvéktől - ifaktor

Az egész világot bejárta a videó, ahogy saját testi épségét egy percig nem félteve, Hailey Morinico a betolakodó medvék útját állta.


Te is megtennél mindent a kutyáidért? Ha igen, akkor tudod mit érezhetett a videón látható amerikai lány, aki 3 medvét ijesztett el, ezzel óvva kutyái testi épségét.

@bakedlikepie

Reply to @cynthianatsalazar @tempurashrimp guess you a fighter and a flighter haha. Love you, you badass! #badass #cousinhailey

Ezen a videón jól látható, hogy két kis bocs és az anyamedve egy téglafalon sétál éppen keresztül, amikor a háznál lévő kutyák elkezdenek ugatni és nekirontanak a medvének. A bocsok rendkívül megijedtek, ezért ahogy a kutyák egyre agresszívabbak lettek, a medve méretes mancsaival és borotvaéles körmeivel, többször is suhintott a kutyák felé.

Abban a pillanatban, ahogy ezt Hailey meglátta, kirohant az udvarra és puszta kézzel elkezdte ütni a medvét, aki megcsúszott és leesett a falról. Ezután sietve betessékelte kutyáit a házba.

A videót Hailey unokatestvére, Brenda készítette és bejárta az egész világot, köztük az Instagram-ot és a TikTok-ot is. Többen el voltak ájulva rendkívüli bátorságától a fiatal tinédzsernek.

Az esetet követően Hailey is megszólalt, aki elmondta, hogy olyan módon hallotta ugatni a kutyáit, ahogy nem szoktak. Kiment, hogy rászóljon a kutyákra, hogy hagyják abba, amikor viszont meglátta, hogy mit ugatnak, azt mondtam magamnak: „Milyen fura kutya ez?"

jegyezte meg viccesen Hailey.

Amikor a medve felkapta az egyik kiskutyát, akkor eszmélt rá igazából, hogy mi történik és két kézzel lelökte a medvét, hogy mentse a mindennél jobban féltett kutyusait. Hailey egy kificamodott ujjal és egy lehorzsolt térddel úszta meg a nem mindennapi találkozást.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!