A babavárásról mesél Mihalik Enikő - ifaktor

A nagy bejelentés után nem sokkal Enikő megosztott egy YouTube-videót, melyben a maga 'Enikős' stílusában beszámolt a lánykérésről és arról, hogy hogyan viselte, illetve viseli most a babavárást.


Bár számított rá, hogy a közeljövőben fog megtörténni az eljegyzés, mégis váratlanul érte, amikor párja a tatai-tónál letérdelt elé gyűrűt nyújtva és igent remélve. Természetesen a válasz igen volt. Korábban beszámoltunk róla, hogy már össze is házasodtak.

Ami a babavárást illeti, az első néhány hétben Enikő szavaival élve 'használhatatlan' volt. Majd egyre jobban lett, energikusabb és élettel telibb. Azt is elmondta, hogy visszaköltöznek Amerikába, terveik szerint itt töltik az első néhány évet. Májusban szeretnének kiutazni, ugyanis ott kívánja megszülni gyermekét Enikő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!