A Barátok közt sztárja véletlenül elárulta mikor lesz látható a szappanopera utolsó epizódja - ifaktor
A sorozat két alapszereplője Tihanyi-Tóth Csaba és Varga Izabella járt a Reggeli stúdiójában, ahol a Barátok közt elmúlt 23 évéről nosztalgiáztak.


A szappanopera ugyanis idén véget ér, a napokban forgatják az utolsó jeleneteket. Arról egyelőre azonban a csatorna nem közölt információkat, hogy pontosan mikor is ér véget a Barátok közt, ám most egy kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz, ugyanis a Novák Lacit alakító színész véletlenül elszólta magát.

„Július 16-án, körülbelül ekkor lesz vége, ekkor lesz az utolsó adás a tévében. Utána vagy aznap pedig lesz egy közös buli"

– mondta a színész.

Varga Izabella azért gyorsan hozzátette, hogy ez még egyáltalán nem biztos, hogy akkor lesz vége, de valószínűleg ezzel csak próbálta menteni a menthetőt kollégája elszólása után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!