A Barátok közt sztárja véletlenül elárulta mikor lesz látható a szappanopera utolsó epizódja - ifaktor
A sorozat két alapszereplője Tihanyi-Tóth Csaba és Varga Izabella járt a Reggeli stúdiójában, ahol a Barátok közt elmúlt 23 évéről nosztalgiáztak.


A szappanopera ugyanis idén véget ér, a napokban forgatják az utolsó jeleneteket. Arról egyelőre azonban a csatorna nem közölt információkat, hogy pontosan mikor is ér véget a Barátok közt, ám most egy kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz, ugyanis a Novák Lacit alakító színész véletlenül elszólta magát.

„Július 16-án, körülbelül ekkor lesz vége, ekkor lesz az utolsó adás a tévében. Utána vagy aznap pedig lesz egy közös buli"

– mondta a színész.

Varga Izabella azért gyorsan hozzátette, hogy ez még egyáltalán nem biztos, hogy akkor lesz vége, de valószínűleg ezzel csak próbálta menteni a menthetőt kollégája elszólása után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!