A Barcelona edzője az Instagramon kritizálja a bírót - ifaktor
ronald koeman, antoine griezmann és jordi alba az fc barcelona kék szerelésében az edzőpályán
A hétvégi El Clásico (a két legnagyobb múltú spanyol csapat: a Real Madrid és a Barcelona összecsapása – a szerk.) után a katalánok trénere az Instagram-oldalán kritizálta a találkozón hozott játékvezetői döntéseket, valamint a VAR (Videó asszisztens) tevékenységét.


A spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati presztízsrangadóján kerekedett 2-1-re a Barcelona fölé a „Királyi gárda", ezzel a tabella élére álltak – egészen a városi rivális Atletico Madrid mérkőzéséig, ahol 1-1-es döntetlen révén a matracosok visszavették az első helyet a pontvadászatban.

Visszatérve Koeman esetére: a Barca vezetőedzője két konkrét esetben hiányolta VAR közbelépését. Előre szögezzük le, hogy a játékvezetők a VAR létezése óta nem mernek drasztikus ítéleteket azonnal meghozni, hanem kivárnak, hiszen a videobíró úgyis felülbírálja, ha szükséges.

Az első félidőben Dembélé esésénél valóban vitatható egy esetleges tizenegyes, de Martin Braithwaite esetében kínos lett volna büntetőt ítélni – a csatár egy apró érintés után gyakorlatilag összeesett...

A Barcelona vereségével a harmadik helyre csúszott vissza és továbbra is eredménytelen a szezonban a legfontosabb mérkőzéseken, hiszen vereséget szenvedett az Atleticótól, a PSG kiütötte őket a Bajnokok Ligájából, míg a Real Madridtól oda-vissza vereséget szenvedtek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!