A Berki család karácsonyi fotózáson járt - ifaktor

Berki Mazsi legújabb Instagram-bejegyzésében egy rövid videóban mutatja meg, hogyan készülnek szerelmével, Berki Krisztiánnal már a harmadik közös karácsonyukra. A videó nagyon jó hangulatú, Mazsi arcáról le se lehetne törölni a mosolyt.


A videónak pár óra alatt közel 53 ezres megtekintése lett, nem csoda hiszen a sztárpár óriási rajongótáborral rendelkezik. A kommentek között rengetegen írták Renátának, hogy le se tudná tagadni mennyire szerelmes Krisztiánba.

A képekre sajnos még egy hónapot várni kell, de szerencsére kaptunk egy kis ízelítőt a videóval és biztosan fantasztikusak lettek a fotók is.

„Készülnek a karácsonyi képek. Szokásos jó hangulatban a megszokott helyen a kis csapatunkkal, ez bizony már a harmadik. Képeket majd decemberben mutatunk"

– írta Mazsi Instagram-posztjához.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!