Puzsér Róbert nevezheti „luxusasszonynak” Vasvári Vivient - ifaktor
Vasvári Vivien narancssárga ruhában.
Vasvári Vivien becsületsértéssel vádolta a kritikust és bíróság elé is került az ügy, amely most nem várt fejleménnyel zárult – legalábbis Vivi számára biztosan.


Puzsérnak hasonló ügye van Berkivel is, és mindkét esetben a védelme ugyanarra épül: a közszereplőknek tűrési kötelezettsége van. Ennek a bíróság Vasvári Vivien esetében helyt is adott, így a publicista nyugodtan nevezheti például „huszonnégy karátos luxusasszonynak" is az influenszert.

De Puzsér korábban ennél is durvábban fogalmazott:

„A szilikonnal kitömött emberi státuszszimbólum mélyen fel van háborodva, és emberi méltóságában van megsértve, amiért nem lelkendezek afelett, hogy plasztikai operációi révén olyan csíramentesen steril külsőt sikerült öltenie, mintha egy kínai üzem futószalagja fröccsöntötte volna."

Vivien ügyét bizonyára nem segítette, hogy őt és Berki Krisztiánt is Sz. Roland ügyvéd védte, akit nemrégiben igencsak súlyos vádak miatt tartóztattak le, és jelenleg nem is praktizálhat.

Puzsér írásában elárulta: Vasvári Vivien nem fellebbezte meg az első fokon hozott határozatot, amivel véleménye szerint sikerült megvédenie a véleménynyilvánítás és a kritika szabadságát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!