A Dancing with the Stars nyertesei Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan - ifaktor

A tegnap esti adással véget ért a Dancing with the Stars magyarországi első évada, melyet Timi és Berci nyert. A győztes címért Pásztor Anna és Köcse György, Gabriella Spanic és Andrei Mangara, valamint Győrfi Dániel és Stana Alexandra párosával kellett megküzdeniük. Végül a nézők szavazatai alapján Timiék kerültek ki nyertesen.


A naphosszat tartó próbák, nehezebbnél nehezebb koreográfiák és hasító izomfájdalmak ellenére a végső eredményhirdetés mindenért kárpótolta Timiéket, amikor az ő nevük hangzott el a győztes páros bejelentésénél. A finálé előtt Timi Instagram-oldalán közzétett egy fotót, melyben elmesélte, hogy alig 5 hónap leforgása alatt több mint 300 táncóra van mögöttük, amelynek minden pillanatát élvezték és nagy élményt nyújtott nekik a verseny. Timi és Berci azon túl, hogy elsők lettek, egymás barátságát is elnyerték.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!