A Dancing with the Stars táncosának másfél hét után véget is ért az Exatlon - ifaktor
A Dancing with the Stars táncosának másfél hét után véget is ért az Exatlon
Suti András nevét tavaly a Dancing with the Starsban ismerhette meg az ország, amikor is Osvárt Andrea táncpartnereként tűnt fel a TV2 showjában. Ezután múlt héten a tévénézők nagy meglepetésre csatlakozott az Exatlon versenyzői közé, ám a dominikai kaland, mint tegnap kiderült nem sokáig tartott számára.

András nagy reményekkel érkezett a versenyben, és egészen jól is teljesített már az elejétől fogva. Aztán pár nappal ezelőtt, egyik futama után, úgy érezte, hogy egyszerűen elvesztette az erejét, aminek nem értette az okát.

A táncost ezután orvosi kivizsgálásoknak vetették alá, és kiderült, hogy komolyabb egészségügyi probléma áll a háttérben, ami miatt 10 nap után véget is ért számára az Exatlon. A rossz hírt a tegnapi versenynap elején Palik László közölte a csapatokkal, András pedig a megható búcsú után, távozott a pályáról.

„Sajnálatos módon mostmár én tudok hozzátok szólni. Bár szomorúsággal tölt el, hogy nem volt időm igazán bizonyítani, de ahogy Laci is említette próbálom a rosszban a jót meglátni. Az orvosok vizsgálatai alapján súlyos vese problémákkal küzdök és bármennyire is furán hangzik az Exatlonnak köszönhetem, hogy erre fény derült. További orvosi vizsgálatokra és ezt követően ellátásra lesz szükségem. Igyekszem minél hamarabb felépülni, hisz rengeteg cél lebeg még a szemem előtt a jövőben. Az Exatlonnak és ezzel együtt egy hatalmas álomnak idő előtt vége lett, de így is rengeteg csodálatos élménnyel gazdagodtam és sok új dolgot megtapasztalhattam. Nagyon köszönöm @laszlo.palik -nak a lehetőséget és a Bajnok csapatnak a támogatást és szeretet, amit adtak. Otthonról fogok szurkolni nekik tiszta szívemből, ahogy ezt a kezdetektől fogva teszem. Végül, de nem utolsó sorban nektek köszönöm a rengeteg szurkolást és a belém fektetett bizalmat. Minden erőmmel azon leszek, hogy mihamarabb meggyógyuljak és újra visszatérhessek az életemhez, a sporthoz💪🏼"

– írta Instagram-posztjában.

Mindenesetre mi jobbulást, és mihamarabbi gyógyulást kívánunk Andrásnak, és reméljük a 2021-es Dancing with the Starsban már újra találkozhatunk a nevével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!