A fiatalon elhunyt labdarúgó alapítványát támogatja Curtis - ifaktor
Lázár Bence Újpest mezben
Széki Attila Curtis a Lázár Bence Emlékalapítvány támogatására buzdítja a követőit az Instagram-oldalon. A névadó, Lázár Bence 2018-ban ment el, de tragédiája még mindig az egyik legmegrázóbb futballberkekben.


Bence az Újpest futballistájaként debütált az NB1-ben, ahol ezután még sok-sok góllal örvendeztette meg a lila-fehér szurkolókat. Sajnos pályafutása és tehetsége kibontakoztatásában a sérülései is szerepet játszottak, így felhagyott a profi labdarúgással, majd szakkommentárnak állt.

2015-ben derült ki, hogy súlyos beteg, az orvosok leukémiát diagnosztizáltak nála. Miután, csontvelő transzplantációs műtétje sikeres volt, úgy tűnt hosszú ideig, hogy Bence meggyógyult, de sajnos a betegség újra és újra jelentkezett, mely kapcsán több, Magyarországon még elsőként kapott kezelést alkalmaztak. Végül egy újabb transzplantáció következett. Több hónappal ezután a negatív csontvelő vizsgálat ellenére, váratlanul szövődmények léptek fel, az intenzív osztályra került, ahol 2018. február 22-én szervezete végleg feladta a küzdelmet – látható a Lázár Bence Emlékalapítvány honlapján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!