A futás szerelmesei: Sánta Juliska, Szabó Zsófi, Nyári Dia - ifaktor

Bizony a hírességek is megküzdenek azért, hogy formában legyenek. Nekik sincsenek titkos módszereik és, habár megtehetnék, de bizony a címben említett hölgyek azok közé tartoznak, akik nem szépészeti, 'egészségmegőrző' kezelésekkel tartják fitten magukat, hanem rendszeres mozgással és tudatos táplálkozással.


Sokan ördögtől való dolognak tartják a futást, nem értik, hogy egy ember hogy képes 10, 20 vagy 30 kilométereket lefutni. Nos Juliska, Zsófi és Dia nem csak, hogy lefutja, de közben élvezi is. Noha, nem egyik napról a másikra váltak a futás szerelmeseivé.

Igyekeztek találni egy olyan sportot, amellyel elérhetik a vágyott alakjukat, levezetik a felgyülemlett stresszt, feszültséget és egyben örömüket is lelik bennük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Filter vagy valóság? Csonka András drasztikus változáson esett át

Csonka András bizony meglepte rajongóit. Teljesen átalakította külsejét: nehéz eldönteni, hogy vajon szűrőt használt, avagy tényleg rászánta magát a változásra.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!