Véget ér a népszerű ​Garázsmenet​ című You Tube csatorna - ifaktor

A Garázsmenet nevű You Tube csatorna vezetői már nem érzik, hogy meg tudnának újulni.


Sokak sajnálatára befejeződik a Grázsmenet című You Tube csatorna, melynek szervezői Végh Dóri és Pásztor Martin, nemrég bejelentették, hogy egy ideje már nem olyan lelkesedéssel készítenek adásokat mint korábban, ezért úgy döntöttek felfüggesztik a csatornát.

A Podcastben legfőképp a két fiatalt érdeklő témákat tárgyaltak ki. Volt szó aktualitásokról, kapcsolatokról, politikáról, közéleti témákró és még sok másról.

A témákat legtöbbször a jól bevált páros vitatta meg, ám sokszor különleges vendégeket is hívtak interjú alanyként. Csak, hogy egy pár nevet említsünk a híresebbek közül: Gyurcsány Ferenc, Puzsér Róbert, Osváth Zsolt és még folytathatnánk a listát.

Szerintünk Dóri és Martin nagy űrt fog hagyni maga után, és reméljük láthatóak lesznek még a YouTube világában!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!