A gyermekeiről írt Smaltig Dalma - ifaktor
Smaltig Dalma barna otfitben

A divatbloggernek két gyermeke van, Szofi és Kende. Sokszor láthatjuk őket egy-egy képen Dalma Instagram-oldalán, de arról, hogy milyen gyerekek is ők, illetve testvérek még nem írt.


Dalma nemrég árulta el az RTL Reggeliben, hogy külön költöztek férjével, de ennek ellenére sokat vannak együtt. A gyerekek jól viselik.

" A gyerekeim hangosak, mókásak, van hogy hisztisek, de a leggyönyörűbb bennük az az, hogy mennyire szeretik egymást! Reggel az oviban Kende ölelés nélkül nem engedi be Szofit a csoportba, délután pedig az első, hogy nekifutásból rávetődik ölelés címszóval. Jó azért ne gondoljátok, hogy itt előadom a nálunk minden rózsaszín ködfátyolban úszós sztorit. Van amikor feladnám őket a postán egy nagyon-nagyon messzi szigetre, aztán meggondolom magam, hogy ne nekik legyen már jó és én mennék koktéllal a kezemben! Szóval mindenki nyugodjon meg, mindenhol van hiszti, agymenés és visítás"- írja az anyuka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!