A gyermekek jogaiért kampányol Tatár Csilla és Lilu - ifaktor

Szinte már gyermekjogi aktivistának lehetne nevezni Lliut és Tatár Csillát, akik rendszeresen hívják fel a figyelmet közösségi oldalaikon a gyermekek jogaira, kihegyezve a hangsúlyt a gyermekek jelenlétére a szüleik social médiai platformjain.

Az utóbbi néhány hónapban jelentősen megnövekedtek a viták, álláspontok arról, hogy mennyire mutassák a szülők gyermekeiket az online térben, milyen tartalmak mennek még át a rostán és milyenek nem.

Mutassam az arcát vagy ne mutassam? Leírjam hol voltunk? Kitegyem róla ezt a videót? Megmutassam fürdőruhában?

A legtöbb vélemény között hatalmas szakadék van és elhatárolódik az egyik vagy a másik álláspont mellett, de azért akadnak olyanok is, akik törekszenek az arany középútra.

A napokban Lilu és Csilla is készített egy-egy rövidebb videót, amelyekben különböző példákon át szemléltetik, hogy milyen tartalmak minősülnek elfogadhatónak gyermekeinkről vagy épp milyenek nem. Mennyi információt oszthat meg egy szülő a gyermekéről, ami még nem veszélyes?

Meglehet sokak számára túlzás a gyermekjogok melletti kampányolás ebben a formában, de ha ezzel egy szülővel több ügyel jobban a gyermekéről szóló megosztott tartalmakra már megérte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!