A Halálos Iramban 9 űrjelenetével a NASA-t is megkeresték - ifaktor
Halálos Iramban 9 főkép

Így lesz a legélethűbb a nem mindennapi jelenet.


Amikor az első jelenetek a Halálos Iramban 9 filmből megjelentek, mindenki azt hitte, hogy az űrjelenet amit láttak, valami vicc. Most pedig fény derült arra, hogy a film fő rendezője Justin Lin hivatalosan is megkereste a NASA-t.

Egy interjúban Lin elmondta, hogy azért kért segítséget a NASA-tól, mert az űrben való megjelenés, nem egy hétköznapi dolog, illetve ha jól meg lesz csinálva, akkor abszolút lebilincselő lesz.

Elmondta, hogy az első hallásra a tudósok nevettek az ötleten, azonban ő továbbra is kitartott, hogy megvalósítsa a legélvezetesebb hanghatásokkal megspékelt, nem mindennapi jelenetet.

Josh a film másik fő rendezője elmondta, hogy ez egy komplett viccnek indult.

'Oké Dom és a csapat mennek az űrbe ahol majd versenyeznek autókkal és aztán a rosszfiú akit üldöznek el akar menekülni, de az Apollo 11 fedélzetén van, majd megtalálja a holdjárót és ő is beszáll a versenybe. ' viccnek indult és jót is nevettük rajta, de Justin azt mondta, 'Hmm van benne valami.'

Lin azt is elmondta, hogy rengeteg időt töltöttek azzal, hogy tökéletesítsék a karakterek holdra szállását és a NASA-tudósoknak is össze kellett kapják a fantáziájukat és ismereteiket, hogy közösen összehozzák a legélethűbb jeleneteket. Úgy tűnik a közös munka kifizetődött.

A Halálos Iramban 9 várhatóan már nyáron látható lesz a magyar mozikban is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!