A helyes testképről posztolt Kárpáti Rebeka - ifaktor

A fiatal műsorvezető legutóbbi Instagram-posztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire fontosnak tartja az egészséges és helyes testképet. A social média ömleszti a fiatal, önbizalomhiányos lányokra a tökéletesnek tűnő, szerkesztett, filterezett képeket, akik emiatt hatalmas belső nyomásnak vannak kitéve.


Manapság egyre több influenszer, közösségi médiaszereplő hangoztatja, hogy az Instagram-tartalmaknak, a photoshopolt, filterezett képeknek mennyi negatív hatása van a fiatal nőkre nézve, főleg azok számra, akik érzékenyek a téma kapcsán.

A baj onnan eredeztethető, hogy az amúgy is testképzavarral, esetleg súlyproblémákkal küzdő lányok az Instagram-platformján napi szinten találkoznak modellalkatú, tökéletesnek tűnő nőkkel.

A témában elhivatott véleményvezérek nem győzik hangsúlyozni, hogy, amit ott látnak az nem a valóság. Éppen ezért nagyon sokan, köztük a gyönyörű Kárpáti Rebeka is megmutatja testének azon részét, ahol bizony ő is ugyan olyan, mint bármelyik másik hölgy.

Merjük felvállalni önmagunkat, ne higgyünk a szerkesztett képek illúziójának! Nők, lányok, akik éppen olvastok: szépek és egészségesek vagytok!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!