A helyes testképről posztolt Kárpáti Rebeka - ifaktor
Kárpáti Rebeka fekete szettben

A fiatal műsorvezető legutóbbi Instagram-posztjában arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire fontosnak tartja az egészséges és helyes testképet. A social média ömleszti a fiatal, önbizalomhiányos lányokra a tökéletesnek tűnő, szerkesztett, filterezett képeket, akik emiatt hatalmas belső nyomásnak vannak kitéve.


Manapság egyre több influenszer, közösségi médiaszereplő hangoztatja, hogy az Instagram-tartalmaknak, a photoshopolt, filterezett képeknek mennyi negatív hatása van a fiatal nőkre nézve, főleg azok számra, akik érzékenyek a téma kapcsán.

A baj onnan eredeztethető, hogy az amúgy is testképzavarral, esetleg súlyproblémákkal küzdő lányok az Instagram-platformján napi szinten találkoznak modellalkatú, tökéletesnek tűnő nőkkel.

A témában elhivatott véleményvezérek nem győzik hangsúlyozni, hogy, amit ott látnak az nem a valóság. Éppen ezért nagyon sokan, köztük a gyönyörű Kárpáti Rebeka is megmutatja testének azon részét, ahol bizony ő is ugyan olyan, mint bármelyik másik hölgy.

Merjük felvállalni önmagunkat, ne higgyünk a szerkesztett képek illúziójának! Nők, lányok, akik éppen olvastok: szépek és egészségesek vagytok!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!