A Hungaroringre készül Istenes Bence - ifaktor

Istenes Bence egyelőre még nem egy Forma-1-es autóval mehet a magyar nagydíj helyszínére, hanem egy nagyon komoly sport Audit kapott, amivel kipróbálhatja a pályát.


A kapott autó márkája pedig egyáltalán nem véletlen, Bence februárban döntött úgy, hogy szakít a Mercedes-el és átigazol a másik óriási német autógyártóhoz. Az is köztudott, hogy a műsorvezető imádja a jó autókat és a februári megállapodás szerint az Audi márkanagyköveteként is tevékenykedik.

Így adódott meg előtte a lehetőség, hogy egy sportverzióval a Hungaroringen száguldjon majd, amivel el is büszkélkedett az Instagram-oldalán. A posztjában üzent Keszthelyi Vivien autóversenyzőnek is, aki az egyik legígéretesebb női pilóta, úgyhogy biztosan nem lesz unalmas a verseny.

„Nagyon nagyba vagyok 😸😸😸 Nálam van egy Audi RS Q3 Sportback 🤤🤤🤤 Pasik vágják ez mit jelent!!! Megyek vele a Hungaroringre a napokban... csinálok videót is róla!!! @vivien_keszthelyi készülj, nehogy jobb legyen a köridőm"

– írta közösségi oldalán Istenes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!