A kádból posztolt Weisz Fanni - ifaktor
A modellként ismert Weisz Fanni legutóbbi bejegyzésében egy olyan képet osztott meg, ahol épp fürdéshez készülődik, és elárult egy kis titkot is követőinek.


„A titkok izgalmasak, de mégis milyen jó érzés, amikor nem kell titkolózni!"

– kezdte bejegyzését az amazon.

„Arra gondoltam, ezért most én is elárulok nektek egy beauty-titkot, ami nekem nagyon bevált, és talán másnak is hasznos. Imádok edzeni, de minden edzés után alig várom, hogy azonnal vegyek egy izomlazító és stresszcsökkentő forró fürdőt, szerintem ez az egyik legjobb dolog, amit tehetek magammal levezetésképp"

– vallotta be titkát Fanni.

Talán ennél mindenki nagyobb titokra számított, hiszen igencsak sokan szeretnek egy forró fürdőt venni, sőt edzés után kifejezetten aktuális is a fürdőzés.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kovács Helga: Sok nő azért követ, hogy motiválódjon

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!