A kommentelők célkeresztjében: Rubint Réka - ifaktor
Rubint Réka fotózáson

Rubint Réka legutóbbi extrém fotózásán készült képei bejárták a magyar sajtot, illetve a közvéleménytől is kapott hideget-meleget. Sokan azzal vádolták meg, hogy manipulálta a képeket és valójában nem így néz ki, míg mások alakját tartják túl férfiasnak. Erről mesélt az RTL Reggeli mai adásában.


A Schobert-házaspár és gyerekeik napi szinten ki vannak téve az interneten uralkodó gyűlöletnek, bántásoknak, kritizálásoknak. Legutóbb Réka képei váltottak ki hatalmas ellenszenvet. A Reggeli műsorvezetőinek, Anikónak és Mariannak a következőt nyilatkozta Réka:

" Ezeknek a kommentelőknek soha semmi sem lesz jó, mindig találni fognak valamit, amibe beleköthetnek. Ha kiteszek e gyerekemről képet megkapom, hogy miért mutogatom őket. Ha nem így teszek, biztosan történt valami, ami miatt nem posztolok róluk. Ugyanez igaz, ha elutazunk valahova. Nemrég síelni voltunk, mert nagy volt az igény a sítáborra és elmentünk megnézni egy lehetséges helyszínt, amelyről nem raktam ki a közösségi oldalamra semmilyen információt. Nem telt el sok idő, már is elkezdődött a komment-áradat, hogy hol vagyunk, miért nem posztoltam"

Visszatérve a képekre, melyeket megosztott Réka a követőivel, célja az volt, hogy bátorítsa nőtársait az önbizalomra, a nőiességük kibontakoztatására. Utóbbiakhoz hozzátette, hogy férjének köszönheti, hogy ennyire mer 'nő' lenni, megtalálta önmagát és bátran ki mer lépni a komfortzónájából.

Rékával való beszélgetést az alábbi linken megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!