A kommentelők céltáblájává vált Tóth Vera - ifaktor

Vera néhány nappal ezelőtt Instagram-oldalán bejelentette, hogy egy természetes alapanyagú szépségápolási márka arca lett. Posztja alatt a kommentelők elindítottak egy gyűlölet-cunamit, melyben azzal vádolják Verát, hogy nem is úgy néz ki smink nélkül, ahogy. Az énekesnő most válaszol a hozzászólásokra.


Ez volt az az ominózus bejegyzés, amely ekkora ellenszenvet váltott ki az emberekből, többek között azzal vádolták meg Verát, hogy manipulálja képeit, nem azt mutatja, ami a valóság, illetve azzal, hogy csak a fizetett együttműködés miatt vállalta el a megkeresést.

Ebben a posztjában pedig arról mesél, hogy a kozmetikumok mellett mennyi mindent tesz azért, hogy megőrizze fiatalságát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!