A kommentelők céltáblájává vált Tóth Vera - ifaktor

Vera néhány nappal ezelőtt Instagram-oldalán bejelentette, hogy egy természetes alapanyagú szépségápolási márka arca lett. Posztja alatt a kommentelők elindítottak egy gyűlölet-cunamit, melyben azzal vádolják Verát, hogy nem is úgy néz ki smink nélkül, ahogy. Az énekesnő most válaszol a hozzászólásokra.


Ez volt az az ominózus bejegyzés, amely ekkora ellenszenvet váltott ki az emberekből, többek között azzal vádolták meg Verát, hogy manipulálja képeit, nem azt mutatja, ami a valóság, illetve azzal, hogy csak a fizetett együttműködés miatt vállalta el a megkeresést.

Ebben a posztjában pedig arról mesél, hogy a kozmetikumok mellett mennyi mindent tesz azért, hogy megőrizze fiatalságát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Vilmos herceg Ikrek? Még szép!

Bár senkinek sem kell bemutatni, azért egy mondatban összefoglalnánk, mit is érdemes tudni róla. Vilmos herceg, a cambridge-i herceg (William Arthur Philip Louis) Károly walesi herceg és első felesége, Diana walesi hercegnő idősebb fia. Apai nagyszülei II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg, Edinburgh hercege. Az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a második helyet foglalja el. Ha néhány órával később születik, már a Rák csillagjegyűek táborát erősíti.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!